Opastustuotteet

Villatehtaan tehdasmuseossa oppaamme kertovat villan historiasta

Hyvinkään Matkailuoppaat ovat luoneet teille kattauksen mielenkiintoisia linja-auto- ja kävelyopastuksia sekä opastuksia herkuttelu-, kulttuuri- ja luontomaustein. Meillä on myös luonto-oppaita jäseninä, joiden mukana voitte lähteä nauttimaan luonnosta. Uusinta ovat rooliopastukset.

Opastettu kierros on myös ikimuistoinen ja persoonallinen lahja. Räätälöimme mielellämme opastuksen juuri toiveidenne mukaan!

Opastustuotteemme löydät alasvetovalikosta.

Pukeuduthan opastukseen sopivasti:

Kävelyille sään mukainen asu sekä katu- ja puistokävelyyn sopivat jalkineet.

Hinnasto 2022

Opastettujen teemakierrosten ja rooliopastusten sisältö ja hinnat on ilmoitettu kyseisten opastusten kuvauksissa.

Muissa opastuksissa vähimmäisveloitus on puolentoista (1,5) tunnin hinta. Tämän yli menevästä ajasta veloitetaan puolen tunnin tarkkuudella. Vuonna 2022 Hyvinkään Matkailuoppaat ry:n opaspalkkio on ensimmäisestä puolestatoista (1,5) tunnista 125,00 € ja sen jälkeen 25,00 € jokaista alkavaa puolta tuntia (0,5) kohti.

Mahdollinen peruutus on tehtävä viimeistään kaksi (2) arkipäivää ennen opastusta klo 16.00 mennessä. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin tai kyseessä on ryhmän ns. no show, maksetaan työtehtävää vastaava palkkio.

Hintaan sisältyy opaspalkkio, lomakorvaukset, sotu- ja eläkemaksut sekä arvonlisävero 24 %.

Useammalla kuin yhdellä kielellä tehdyn opastuksen hinnassa on opastuspalkkion lisäksi kielilisä, jonka suuruus on 25 % korottamattoman opaspalkkion hinnasta aina yhtä lisäkieltä kohti.

Hyvinkään Matkailuoppaat ry on Suomen Opasliiton jäsenyhdistys, ja hinnoittelu perustuu Opasliiton palkkiosuositukseen.